Onze Locatie:

Konijn & Ko bevindt zich in een nieuwbouw pand speciaal ontworpen voor de peuter, buitenschoolse- en kinderdagopvang. Het pand is opgesplitst, Konijn & Ko peuter- en buitenschoolse opvang rechts en Yuki & Ko kinderdagopvang van 0-4 jaar links, beiden hebben een eigen entree. Er is wel de mogelijkheid om via de tussendeur naar beide locaties te gaan.
Konijn & Ko bevindt zich aan de Hoeflingweg 22 ligt aan de rand van Lochem op een bedrijven terrein nabij de woonwijk Molengronden. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, dicht bij de stad en de rondweg.
De opvang vindt plaats in twee groepsruimte's  deze zijn geschakeld met een grote keuken met kookeiland en een grote speelhal in de hal bevindt zich de deur naar de toiletten en de aankleed tafel.
In de groepsruimte wordt gegeten, gespeeld in de diverse hoeken, zoals een poppenhoek, auto hoek, bouwhoek en diverse knutsel activiteiten aangeboden.
In de grote hal kunnen activiteiten als sport en spel, muziek, film en optredens worden gedaan.
De buitenspeelplaats is geheel omheind met een hek van 180 cm hoog, om zowel de kinderen binnen als wel onbevoegden buiten te houden. Op de buitenspeelplaats is er naast het pand een verharde stoep om te fietsen, touwtje springen, hinkelen. Er is een natuur tuin waar kinderen zelf van alles kunnen verbouwen zoals sla, tomaten en komkommer, bloemen en planten maar ook helpen de tuin te onderhouden. Er is een groot grasveld voor activiteiten. Kortom veel ruimte om te bewegen en te ontdekken.
We  hebben een aantal kleine huisdieren zoals een konijntje, vissen en vogels in de natuur zodat de kinderen kennis kunnen maken met dieren, ze kunnen knuffelen en eten geven.
De pedagogisch medewerkers en kinderen hebben samen de verantwoording voor de verzorging van de dieren. Ik wil kinderen leren hoe ze veilig en op een juiste manier dienen om te gaan met dieren.

Konijn & Ko
van 7.00 uur tot 19.00 uur, inclusief ontbijt en warme avond maaltijd.
Voorschoolse opvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang...........onder één dak!!!!

Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap -
© Konijn & Ko Peuter en Buitenschoolse opvang V.O.F. - Hoeflingweg 22, 7241 CH Lochem - Webdesign: UR
Rabobank: NL61RABO0146935527 - KVK: 77684532