Wie zijn wij:

Konijn & Ko is een peuter en buitenschoolse opvang, opgericht door mij, Carolien Roseboom.
Na ruim 10 jaar ervaring als pedagogisch medewerkster en leidinggevende in dienst van een organisatie, waar ik verschillende nieuwe locaties heb opgestart wilde ik graag een eigen peuter en buitenschoolse opvang beginnen.
Ik ben begonnen bij een kleine organisatie die na een heel aantal jaren ging fuseren en een grote organisatie werd. Hierdoor heb ik de voordelen en nadelen van een kleine en grote organisatie kunnen ervaren. In mijn werkwijze wil ik meer maatwerk voor zowel kinderen ouders als personeel, door middel van kleinschaligheid en goede contacten.
Voor mij is het belangrijk dat je veel contact hebt met de ouders en hun kinderen. Zo kan je de opvang van uw kind(eren) goed afstemmen op hun thuissituatie. Mijn peuter en buitenschoolse is een aanvulling op de thuissituatie en school.
Het is belangrijk dat er verantwoord speelgoed is, afgestemd op iedere leeftijdsfase veel ruimte voor sport en spel en ontwikkeling zowel binnen als buiten.
Er wordt verantwoorde voeding aangeboden, zoveel mogelijk biologisch en er wordt rekening gehouden met bepaalde religie.
Augustus 2011 heb ik samen met een collega (Sippora Dijkerman) een stuk grond gekocht waar we een nieuwbouwpand op hebben laten bouwen waarvan het linker gedeelte geschikt is voor kinderopvang van 0-4 jaar en het rechter gedeelte is geschikt voor peuteropvang van 2- 4 jaar en buitenschoolse opvang van 4-13 jaar.
Door ons dagelijkse contact met de groepen staan wij garant voor persoonlijk contact met de kinderen, de ouders en de collega’s.
Vindt u het belangrijk dat uw kind(eren) verblijven in een ongedwongen, veilige en ontspannen sfeer. Waar goede contacten en een aanbod op maat vooropstaan. Er is volop ruimte om binnen en buiten te spelen en ontwikkelen, waar veel aan sport en spel en activiteiten gedaan wordt? Dan bent u bij peuter- en buitenschoolse opvang Konijn & Ko aan het juiste adres!

Konijn & Ko en Yuki & Ko
Van 7.00 uur tot 19.00 uur, inclusief ontbijt en warme avond maaltijd.
Voorschoolse opvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en kinderdag opvang van  0-4 jaar………alles onder één dak!!!!

Website Yuki & Ko:  www.Yukienko.nl
Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap -
Konijn & Ko Peuter en Buitenschoolse opvang V.O.F. - Hoeflingweg 22, 7241 CH Lochem - Webdesign: UR
Rabobank: NL61RABO0146935527 - KVK: 77684532